Company Logo
slide 1 slide 2 slide 3 $slide){ ?>

Kisállatbiztosítás

Állatorvosi munkánk során gyakran találkozunk a tulajdonosok részéről meglepődéssel, amikor szolgáltatásaink ára kerül szóba.

Elkényeztettek bennünket. Hozzá vagyunk szokva, hogy amikor orvoshoz megyünk, ingyen megvizsgálnak és ingyen gyógykezelnek minket, és amikor elmegyünk a patikába, a gyógyszereket nevetséges áron a kezünkbe adják. Ennek oka, hogy a TB kifizeti helyettünk a gyógyszerek árának akár a 90 %-át is, az orvost és a rendelőjét pedig ugyancsak az állam fizeti. Az állatorvosok ezzel szemben az államtól egy fillér támogatásra nem számíthatnak. Nekünk a rendelő fenntartását, az igen költséges diagnosztikai és kezeléshez szükséges műszerek, gyógyszerek árát is ki kell termelnünk, ráadásul az általunk felírt embergyógyászati készítményekre sincs támogatás.

Létezik ugyanakkor a kutyák, macskák számára is egészségbiztosítás, és bár Magyarországon még gyerekcipőben jár, érdemes a feltételeknek utánaérdeklődni. Az AB Aegon oldalán megtalálja a pontos feltételeket és egy díjkalkulátort is. http://www.aegondirekt.hu/biztositas/kisallat-biztositas/kisallat-biztositas.php

Naptár

loaderPápai Kisállatambulancia